WEST HIGHLAND WHITE TERRIER

Se også vores fotogalleri

 

 

 

 

 

 

West Highland White Terrier

 

HERLIGE UKOMPLICEREDE FAMILIEHUNDE.

VI HAR LIDT SIDEAVL FORUDEN VORES SCHÆFERHUNDEAVL, HVOR VI LEJLIGHEDSVIS HAR HVALPE EFTER NOGET AF DET BEDSTE WEST HIGHLAND WHITE TERRIER, SOM ER HJEMTAGET FRA ENGLAND, FRA EN AF ENGLANDS TOP OPDRÆTTERE.

VORES AVLS OG FAMILIETÆVE, ER EFTER NOGLE AF DE BEDSTE LINIER, DER OVERHOVEDET FINDES, OG HUN ER EN RAR OG SUND HUND. WESTIEN ER ABSOLUT EN TERRIER, DER ER NEM OG TOTALT UKOMPLICERET I DEN TRAVLE FAMILIE. DET ER EN HUND SOM ER UALMINDELIG NEM AT OPDRAGE, OG BLOT KRÆVER ALMINDELIG KÆRLIG PLEJE, MED EN GOD PORTION LUFT OG OPLEVELSER I LIVET. 

ER DU GOD, KÆRLIG OG FORSTÅENDE, VIL DIN WESTIE GENGÆLDE DET HELE 10-FOLDIGT, MED EN NEM OG DEJLIG HVERDAG. WEST HIGHLAND WHITE TERRIER ER ABSOLUT EN HUND UDEN NOGEN FORM FOR PROBLEMER, OG KAN VARMT ANBEFALES TIL FAMILIEN SOM ØNSKER EN SØD OG NEM HUND, MED ET KÆRLIGT VÆSEN FREM FOR ALT.

TERRIEREN HAR BRUG FOR PELSPLEJE I FORM AF TRIMNING, CA. 3 GANGE OM ÅRET.

 

   


 

Hajens CVAMP

 

Far: ASHGATE BANFF - Mor: BELLEVUE FINAL FLING

 

Præsentation: Cvamp er en meget livlig og ALTID glad hund, med et stort overskud. Hun er positiv og udadvendt, og hun vil gøre hvad som helst for at få dig i godt humør. Hun er elskelig og bare ikke til at stå for.


----

 


Se også vores fotogalleri