Om Kennel Hajen

VI, CARSTEN OG KATJA CARNETT, ER BEGGE ANSAT VED POLITIET. CARSTEN SOM TJENESTEHUNDEFØRER MED SIN NUVÆRENDE TJENESTEHUND, HAJEN´S GANGSTER.

VI HAR I OVER 20 ÅR DAGLIGT BESKÆFTIGET OS MED HUNDE OG SPECIELT HUNDETRÆNING. VI HAR PERSONLIGT SPECIALISERET OS I KONKURRENCEHUNDESPORTEN, SOM VI BEGGE HAR DYRKET PÅ TOP PROFESSIONELT PLAN. CARSTEN HAR BL.A. VÆRET DANMARKSMESTER 3 GANGE, I POLITIHUNDEFORENINGEN, OG ER FLERE GANGE BLEVET NR. 2. HAN ER BLEVET DANMARKSMESTER MED ALLE SINE 3 TJENESTEHUNDE.

KATJA HAR LIGELEDES VÆRET MED TIL DM MED ALLE HENDES KONKURRENCEHUNDE, OG HAR I POLITIHUNDEFORNINGEN DELTAGET VED DM I ALLE 3 KONKURRENCE KLASSER, MED EN 2. PLADS SOM BEDSTE RESULTAT. SIDEN HAR KONKURRENCESPORTEN VÆRET LAGT I SCHÆFERHUNDEKLUBBEN, MED 4 DM DELTAGELSER, OG EN 5. PLADS SOM BEDSTE RESULTAT I DANMARK. DESUDEN DELTAGELSE VED SCHÆFERHUNDEKLUBBENS VM 2 ÅR I TRÆK, MED EN 33. PLADS SOM NÆSTBEDSTE DANSKE RESULTAT I ÅR 2002.

I DAG BLIVER HOVEDVÆGTEN AF ARBEJDET MED HUNDENE LAGT I AVLSARBEJDET SOM STARTEDE TILBAGE I 1993. VI AVLER PÅ GENNEM SUNDT OG PSYKISK RUBUSTE AVLSHUNDE.

VI HAR I VORES AVLSARBEJDE VALGT AT LÆGGE ALLE VORE KRÆFTER I AT FÅ SKABT FYSISK SUNDE HUNDE, OG VI HAR TIL DATO ALDRIG FÅET KASSERET EN HUND SOLGT TIL POLITIET SOM TJENESTE HUND, PÅ GRUND AF DÅRLIGE HOFTER.

VI AVLER HUNDE SOM ER VELFUNGERENDE I ENHVER SAMMENHÆNG, MED ET PRIMA VÆSEN OVER FOR BØRN. VI HAR ALDRIG HAFT EN ENESTE KLAGE OVER HUNDE FRA OS, SOM PÅ NOGEN MÅDE VAR UPÅLIDELIGE OVER FOR BØRN.

VORES AVLSARBEJDE HAR SOM MÅLGRUPPE BÅDE FAMILIEHUNDEN, OG HUNDE VELEGNET TIL KONKURRENCE SPORT. VI AVLER IKKE HUNDE FOR DEN SOM HAR UDSTILLINGER SOM DERES SPORT. VORES HUNDE ER IKKE VELEGNEDE TIL UDSTILLINGER, DA DE IKKE KAN GØRE SIG GÆLDENDE INDEN FOR DEN DISCIPLIN.

VI AVLER I DAG HUNDE MED PRIMA VÆSEN, OG SÆLGER HVALPE TIL BRUG SOM ALMINDELIGE FAMILIEHUNDE, VAGTHUNDE, KONKURRENCEHUNDE OG POLITIHUNDE.